Anti Caini / Pisici

Dispozitive cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi si maidanezilor. 

  • Aparatele emit ultrasunete ce deranjeaza cainii si pisicile si le tin la distanta. 
  • Aparatele cu ultrasunete pot fi folosite pentru autoaparare (cele portabile) sau pentru a indeparta animalele nedorite din zona de actiune.
  • Superdogchaser - aparat portabil cu ultrasunete si flash-uri luminoare impotriva cainilor
  • Aparate anti caini cu baterii sau alimentare la priza

Comparare Produse (0)


Animal Chaser - aparat anti caini si pisici pentru exterior cu functionare continua

Animal Chaser - aparat anti caini si pisici pentru exterior cu functionare continuaUltrasonic Animal Chaser&nb..

149,99LEI 175,00LEI

Aparat Anti Caini Portabil - Super DogChaser

SUPER DOGCHASER - Aparat portabil impotriva cainilor agresivi SUPER DOGCHASER reprezinta un mod sigur de in..

80,00LEI 90,00LEI

Aparat Impotriva cainilor - Animal Away

ANIMAL AWAY 100 m2 - Aparat cu ultrasunete Anti animale         &..

180,00LEI

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Anti Rozatoare

Anti Rozatoare Auto

Anti Cartite

Aparate Anti Pasari

Despre Aparate

Ce sunt aparatele anti rozatoare?

    Aparatele impotriva rozatoarelor (anti soareci, sobolani, daunatori) sunt patentate la nivel mondial inca din 1995 si sunt de o calitate superioara celor pe care le gasiti la preturi derizorii de la materialele din care sunt facute pana la eficienta lor. DIN ACEST MOTIV DACA NU SUNTETI MULTUMIT IL PUTETI RETURNA IN 30 ZILE CALENDARISTICE respectand politica de retur.

    Ele emit ultrasunete - sunete pe o frecventa mai mare de 20000 hz  si mai mare decat cea perceptibila urechii umane insa care deranjeaza rozatoarele si daunatorii caror sunt dedicate. Frecventele aparatelor se schimba in mod automat si nu necesita niciun fel de interventie din partea utilizatorului. Plaja de frecvente este mai mare pentru a nu facilita obisnuinta rozatoarelor cu sunetul. NU AFECTEAZA IN NICIUN FEL SANATATEA OAMENILOR SAU A ANIMALELOR DOMESTICE(exceptie fac aparatele dedicate acestor animale: aparate anti caini, pisici).

    Emiterea continua de ultrasunete creeaza un disconfort permanent rozatoarelor determinandu-le astfel sa paraseasca zona, iar folosirea lor continua creeaza un mediu total nefavorabil. Din acest motiv este necesara utilizarea continua a aparatelor chiar dupa ce au disparut complet. Consumul aparatelor anti rozatoare de energie este infim si totodata nu prezinta un risc in ceea ce priveste incendii sau alte defectiuni cauzate instalatiei electrice.

In cat timp isi fac efectul?

    Eficienta aparatelor cu ultrasunete anti soareci sau alti daunatori se observa imediat de la punere in functiune insa perioada in care rozatoarele vor disparea poate fi mai lunga in functie de gradul de infestatie, suprafata , obstacole. Peretii, in special cei din materiale grele(beton, caramida, bca) sunt obstacole si in unele cazuir siminueaza efectul aparatelor sau il opresc. Astfel pentru spatii compartimentate in special cele intre care nu se pot lasa usi deschise se recomanda folosirea mai multor aparate.

Ce suprafata pot acoperi cu un aparat?

    Fiecare aparat anti soareci are data de producator suprafata acoperita si o puteti gasi in titlul fiecarui aparat sau in descrierea acestuia. Aparatele anti rozatoare auto acopera intre 5 si 20m patrati in functie de model si sunt destinate autoturismelor, camioanelor, masinilor agricole, dubelor.


Comandati cu incredere aparatele anti soareci si sobolani si nu veti fi dezamagit. 

Va oferim o gama larga de aparate cu ultrasunete impotriva daunatorior:

Aparate anti pasari: porumbei, ciori, grauri, vrabii, pescarusi;

Aparate cu ultrasunete anti rozatoare: soareci, sobolani, dihori, aparate pentru soareci, aparat soareci, ultrasunete impotriva soarecilor si sobolanilor, aparate impotriva soarecilor, aparat ultrasunete sobolani, aparat de indepartat soareci, aparate impotriva sobolanilor, aparate cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, aparate pentru soareci;

Aparate cu ultrasunete sau ultrasunete si vibratii impotriva cartitelor si rozatoarelor din pamant.

Dispozitive cu ultrasunete anti caini si pisici portabile (pentru autoaparare, foarte eficient impotriva maidanezilor dar si a cainilor agresivi) si fixe ce se pot folosi pentru a proteja o suprafata mai mare.

Aceste aparate cu ultrasunete utilizeaza o tehnologie avansata pentru a emite intermitent si la frecvente variabile continuu sunete de frecvente specifice fiecarui tip de daunatori.