Politica de Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

 85 FAN PREST  respecta confidentialitatea tuturor clientilor nostri si confidentialitatea tuturor vizitatorilor website-ului nostru si va trata/prelucra datele personale cu mare atentie, in conditii tehnice si organizatorice de securitate adecvata.

Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul dumneavoastra, daca sunt oferite cu buna stiinta, de buna voie, din proprie initiativa, fie la solicitarea 85 Fan Prest, de exemplu prin unul din formularele on-line utilizate, respectiv formularul de contact online, formularul de comanda, formularul de comanda rapida, prin abonarea la newslettere (bineinteles, doar dupa ce ati optat sa primiti aceste newslettere), prin completarea datelor in formularul de inregistrare cont pe website, etc

Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale, precum si eventualele abuzuri, utilizam metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici si proceduri de lucru adecvate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate. Datele personale colectate de 85 Fan Prest  sunt stocate pe servere amplasate in incaperi protejate si cu acces fizic limitat. Accesul utilizatorilor la sectiunea restrictionata a site-ului, inclusiv parcurgerea procedurilor de inregistrare si oriunde este necesara autentificarea utilizatorului, se face prin utilizarea unei sesiuni de acces criptate. Furnizorul procedeaza in mod regulat la audituri si teste de securitate a propriei infrastructuri informatice pentru a avea convingerea sigurantei si securitatii acesteia.

85 FAN PREST  nu va prelucra datele dumneavoastra personale decat in masura in care acest demers este necesar indeplinirii scopurilor mai jos mentionate, cu respectarea masurilor legale de securitate si confidentialitate a datelor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operatiune sau set de operatiuni, care se efectuează asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea, sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea,  restritionarea, blocarea, stergerea, distrugerea, arhivarea.

Ce date personale sunt solicitate?

85 FAN PREST  nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru:

·         a onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor, a livrarii sau a disponibilitatii produselor

·         pentru expedierea coletelor prin curier

·         pentru  asigurarea accesului utilizatorilor inregistrati la anumite sectiuni ale site-ului

·         reclama, marketing si publicitate

Informatiile colectate pentru realizarea procesului de vanzare includ: datele de identificare fiscala ale firmei (denumire, CUI, Nr. Reg. com.) pentru persoane juridice si CNP si numar si serie de C.I. pentru persoane fizice, adresa facturare, adresa de livrare, adresa email, nume si prenume,  numar de telefon. Prin completarea in formularul de comanda pe site a datelor personale cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care 85 Fan Prest  a incheiat parteneriate in vederea oferirii/vanzarii produselor sa prelucreze datele personale ale acestuia in evidentele proprii.

Datele anonime colectate (date de trafic, ip-uri, cookie-uri) prin statisticile din site si sistemul de monitorizare a traficului Google Analytics, pot sa fie utilizate pentru realizarea de analize si rapoarte statistice, rezumate si informari precum si pentru activitati de marketing cum ar fi publicitate, promovarea si ofertarea produselor si serviciilor proprii.

Cine sunt destinatarii datelor dumneavoastra cu caracter personal?

·         Chiar persoanele ( vizate) care au furnizat datele personale in calitate cumparatori personae fizice

·         Chiar persoanele ( vizate) care au furnizat datele personale in calitate de adminitratori/reprezentanti/imputernici ale entitatilor juridice cu care 85 Fan Prest  are relatii comerciale si contractuale

·         societatiile de curierat, in cazul in care optati pentru expedierea comenzilor plasate telefonic sau prin intremediul site-ului prin firme de curierat rapid (Fan Courier, Urgent Curier si Bookourier in calitate de parteneri contractuali ai 85 FAN PREST  sau orice alta firma de curierat cu care aveti incheiat contract si se solicita livarea expresa cu aceasta)

·         autoritati judecatoresti, politie, parchet (in limitele prevederilor legale si/sau ca urmare a unor cereri expres formulate)

·         societati bancare si furnizori, prestatori si alte entitati juridice-parteneri de afaceri/contractuali ai 85 FAN PREST  carora li se va oferi minimul necesar de date pentru a indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs.

 

Care sunt drepturile dumneavoastra?

 

In relatia cu 85 Fan Prest, dumneavoastra, beneficiati conform prevederilor legale aplicabile de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si procesul individual automatizat, dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

Pentru a va exercita aceste drepturi, puteti depune o cerere, semnata si datata la urmatoarea adresa de email: comenzi@anti-rozatoare.ro

Totodata, atunci cand prelucrarea se realizeaza pe consimtamant, dumneavoastra aveti dreptul, de a va retrage consimtamantul in orice moment in forma scrisa, adresata 85 Fan Prest  , in conditiile legislatiei aplicabile, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

De asemenea, dumneavoastra aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, prelucrarii datelor personale in scop de marketing direct.

Prin citirea acestui document dumneavoastra ati luat la cunostinta si intelegeti faptul ca datele cu caracter personal furnizate catre 85 Fan Prest  constituie elemente determinante pentru accesarea produselor si serviciilor oferite de 85 Fan Prest si/sau derularea activitatii comerciale/contractuale.

De asemenea, dumneavoastra va este recunoscut dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere si de a introduce o cale de atac judiciara.

In Romania, organismul care coordonează problemele legate de securitatea datelor personale este Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). Orice incident de securitate se va notifica de urgenta Autoritatii de Supraveghere in cel mult 72 de ore.

Date de identificare:

SC 85 FAN PREST SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Comuna Magura, nr 929, jud. Bacau, avand numar de ordine in Registrul Comertului J04/1561/2006 , cod unic de inregistrare fiscala RO 19151268, email: comenzi@anti-rozatoare.ro.

Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale in vederea accesarii serviciilor Fan Prest sau achizitionarii de produse, dumneavoastra sunteti informat/a si/sau va exprimati in mod expres consimtamantul (va dati acordul) cu privire la prelucrarea datelor personale in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (legislatia interna si dreptul comunitar-UE).